Facebook

 

Drottningtorget i Malmö

 

Välkommen till Drottningtorget 2014!

 

Handla småskaligt, närproducerat och av högsta kvalitet

 

Bondens egen Marknad är Malmös enda matmarknad för dig som vill handla småskaligt, nyskördat och närproducerat av högsta kvalitet. Här kan du botanisera bland säsongens primörer och andra läckerheter från bönder runt om i Skåne. Allt är odlat med kärlek och en del har även höjts till skyarna av Sveriges främsta krögare. Kom och provsmaka du med!

 

Nya producenter varje år!

Varje år kommer det nya producenter med nya läckerheter. Så håll utkik på hemsidan inför starten av vårmarknaden. Våra nya producenter under 2013 var Vånga 77.1 med spännande produkter av björksav, knäckerbörd, marmelader mm. Grevingetorps lamm med härliga lamprodukter och Wismarlövs Café och Bagarstuga med nybakade läckerheter.

 

Boka dig för en Påminnare!
Du kan vinna en matkasse.

Vi kan påminna dig dagen före varje marknad! Anmäl dig till vår digitala ”Påminnare”. Klicka på den gröna knappen till höger, skriv in ditt namn, e-mejlladress och telefonnummer, gärna mobilnummer.

 

Varje lördag vinner tre personer en matkasse med härliga produkter!

När du anmält dig för att få vår Påminnare är du automatiskt med i utlottningen av Veckans Matkasse under våren och hösten. Tre nya vinnare dras inför varje marknadsdag. Tävlingen gäller de datum vi är på torget. Vi hör av oss till vinnaren via e-mejl eller SMS. Maten är handplockad av bönder på marknaden och du hämtar den på Drottningtorget nästkommande marknadsdag.

 

Tipsa en vän!

Du kan tipsa en vän om påminnelsen och Veckans Matkasse genom att klicka på knappen till höger ”Tipsa en vän”. Du skriver in deras namn och e-mejladress och skickar mejlet genom oss. Sedan får din vän själv bestämma om han/hon vill anmäla sig för en Påminnare. Din väns adress förblir hemlig till vännen själv anmäler sig.

 

Dina uppgifter kommer bara att användas av oss på Bondens egen Marknad för att berätta för dig om händelser och nyheter från oss.

Nu kan du ladda ner vår nya folder. Vi har samlat sånt som är bra att veta på ett lite blad som du kan skriva ut: datumen för höstens marknader, namnen på våra skånska producenter och lite annat smått och gott. Klicka här »

 

 

Välkommen till Malmös färskaste Matmarknad!
Hälsar Bönderna på Drottningtorget!

 

Efter tolv fantastiska år som samordnare, vill jag tacka alla trevliga besökare och duktiga bönder som tillsammans skapat Malmös godaste matmarknad.
Hälsar Charlotte Norrman-Oredsson

 

Ny kontaktperson för marknaden är Jenny Nilsson.

 

För mer info.
Kontakta Jenny Nilsson,
Dammstorps Htrgd
Tel: 0709-905 995

E-post: dammstorp@yahoo.se

 

Du som får denna påminnelse är också med i utlottningen av Veckans Matkasse!

 

Ge dina vänner chansen att också vinna Veckans Matkasse!

 

 

 

2014 års
Marknadsdagar
Drottningtorget/Malmö

lördagar 9.00 - 14.00


Vårmarknad

24 maj
31 maj
7 juni


Höstmarknad

30 augusti
6 september
13 september
20 september
27 september
4 oktober
11 oktober


Julmarknad
13 december

 

 

 

Sidan ändrad: 2014-02-27

Skriv ut information


BONDENS EGEN MARKNAD, IDEELL FÖRENING Org. nr: 802410-8337 Bankgironummer: 5823 - 2513